Szolgáltatásaink

Tartós bérlet

Szolgáltatásunkat 12-60 hónapos futamidővel, változó vagy fix kamatozású forint alapú finanszírozással, garantált maradványértékkel biztosítjuk vállalkozások részére, az ügyfélminősítés eredményétől függően, akár induló bérleti díj megfizetése nélkül.

Autópálya
Választható szolgáltatásként gépjárművére úthasználati jogosultságot biztosítunk Magyarország területén, melynek díja a havi bérleti díjjal kerül kiszámlázásra.
Biztosítás, kárrendezés
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellett, kedvező Casco biztosítást, továbbá GAP biztosítást is választhat szolgáltatási csomagjainkhoz, melyek része a teljeskörű biztosítási és kárügyintézés.
Ügyfélszolgálat
Munkatársaink készséggel állnak meglévő partnereink és szolgáltatásaink iránt érdeklődő leendő ügyfeleink rendelkezésére a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken, telefonon és e-mailen.
Üzemanyagkártya
Az üzemanyag-flottakártya készpénzkímélő kényelmi szolgáltatás, mellyel belföldön és külföldön egyaránt kedvező áron juthat üzemanyaghoz, továbbá pontos információt kaphat flottája üzemanyag felhasználásáról és ezzel kapcsolatos költségeiről.
Gumiabroncs
Az évszaknak megfelelő abroncsok kedvező árú beszerzése mellett, gondoskodunk azok cseréjéről és tárolásáról, hogy a futamidő alatt mindig a megfelelő típusú és minőségű abroncsot használja.
Sofőrszerviz
Szervizcsomagjaink kiegészítő szolgáltatásaként, gépjárműve karbantartása vagy javítása esetén hozom-viszem szolgáltatást biztosítunk, továbbá igény szerint, egyéb szükségleteihez (céges vagy magán célú felhasználással) gépjárművezetőt biztosítunk.
Bérautó, csereautó
Szervizcsomagjaink kiegészítő szolgáltatásaként, gépjárműve karbantartása vagy javítása esetén csereautót, továbbá igény szerint, egyéb szükségleteihez (céges vagy magán célú felhasználással) bérautót biztosítunk.
Assistance
A gyári assistance szolgáltatás mellett, választható szolgáltatásként 24 órás segélyszolgálat biztosítja ügyfeleink mobilitását, szükség esetén gépjárműmentéssel és szállás biztosításával belföldön és külföldön egyaránt.
GPS alapú parkolás

A gépjárműbe telepített eszközzel egyszerűen indíthatja el parkolását GPS koordinátái alapján, amennyiben épp fizető övezetben próbál parkolni. A parkolás leállítása automatikus, így elkerülheti a felesleges többletköltségeket.

Flottakezelés, üzemeltetés

Flottakezelési szolgáltatásunk keretében, szakmai tanácsaink segítségével biztosítjuk meglévő autóparkjának szakszerű, költséghatékony üzemeltetését. A gépjárművek üzemeltetése során megjelenő adatokat a kért rendszerességgel és tartalommal elektronikus formában továbbítjuk. Tartós bérleti szolgáltatásunk átalánydíjas szervizcsomagjai tervezhető üzemeltetési és javítási költségeket biztosítanak a futamidő végéig.