CarNetfleet

2019. januártól kínálja tartós bérleti szolgáltatását a CarNet Csoport új tagvállalata.

A CarNetfleet Autópark-kezelő és Szolgáltató Kft., a CarNet Invest Zrt. leányvállalataként jött létre, annak érdekében, hogy a CarNet Csoport tagvállalataival együttműködve, teljes körű flottakezelési szolgáltatást kínáljon partnereinek a dinamikusan fejlődő flottakezelési piacon.

A piac bővülése nemcsak a gazdasági környezetnek köszönhető, hanem annak is, hogy napjainkban egyre több döntéshozó ismeri fel a tartós bérleti konstrukció előnyeit.

Az operatív lízing vagy tartós bérlet előnyei többek között a költségként elszámolható bérleti díj, a jogszabályoknak megfelelően visszaigényelhető forgalmi adó, valamint az alacsony és tervezhető üzemeltetési illetve adminisztrációs költségek.

A CarNetfleet már az induláskor a piac igényeinek megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokkal kezdi meg működését, így a tartós bérleti alapcsomag mellett, többszintű szervizszolgáltatást, gumiabroncs kezelést, e-ügyfélkaput, speciális biztosításokat, GPS alapú parkolást és egyéb üzemeltetési szolgáltatásokat kínál leendő ügyfelei részére, az év folyamán pedig további innovatív szolgáltatási elemek kerülnek bevezetésére.

Célunk


A vállalat célja, hogy márkafüggetlen szolgáltatóként, építve a CarNet Csoport értékesítési és szervizhálózatára, kedvező egyedi ajánlatokkal jelenjen meg a piacon és a cégcsoport biztosította háttérrel, rugalmas és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei részére.

0
órás ajánlatadás
0
Év tapasztalat

Képviselt márkáink és szervizeink

Tekintse meg megújult márkaképviseleti honlapjainkat!